Nieuws

Weer grote nederlaag ESC Vr 1

Met een enorme lijst van afwezigen door blessures, werk, familieverplichtingen, gingen we gisteren de wedstrijd in tegen SV Zwolle Vr 1. De volgende dames waren er gelukkig wel: Anne Bollee, Marinca Esselink, Susan Buiten, Kristel ten Have, Marloes ten Have, Daniek Luhrman, Noraly Kragt, Melissa Nap, Desiree Flokstra, Julia Hofman en Linda Doppenberg, Res: Lisanne v/d Meent en Lycke Moorman.

We begonnen goed aan de wedstrijd, waarna de eerste 2 mogelijkheden/kansen voor ons waren. Maar helaas was de eindpass niet goed of de afwerking niet, waardoor de stand 0-0 bleef. Na ongeveer 20 minuten kregen de dames van SV Zwolle hun eerste kans en die was meteen raak. Hierdoor kwamen we dus met 0-1 achter. Ons zelfvertrouwen heeft de afgelopen tijd een flinke deuk opgelopen blijkbaar, want de koppies gingen naar beneden en de stand liep op tot een 0-4 achterstand in de rust. Julia Hofman moest er in de rust af, want die komt net terug van een blessure en Lycke Moorman kwam binnen de lijnen op links-buiten en Linda schoof door naar de spits. Het leek weer even iets beter te gaan, maar helaas tot grote kansen leidde dit niet. Sterker nog, SV Zwolle wist ook de 0-5 nog te scoren. Na 10 minuten na de rust kwam Lisanne v/d Meent ook binnen de lijnen en kwam Daniek ervan af. En als je eenmaal in de hoek zit waar de klappen vallen, dan stapelt zich dat op. Want de eindstand werd bepaalt op 0-7 in het voordeel van SV Zwolle, maar ook vielen er nog weer 2 dames geblesseerd uit bij ons. Hierdoor hebben we zelfs de laatste 10 minuten met 10 speelsters uit moeten spelen.

Als we keihard blijven werken en als team blijven handelen en er snel weer mensen terug kunnen komen van hun blessure, dan gaan we absoluut wel weer de resultaten halen. Volgende week spelen we de uitwedstrijd in en tegen WHC VR 1 uit Wezep. Deze wedstrijd zal om 12.00 uur gaan beginnen. Ook deze wedstrijd beginnen we weer op 0-0 en hebben we dus weer nieuwe kansen om de volle winst wel weer te pakken.

Laatste nieuws