Nieuws

Verlenging Sponsorcontract Nissandealer van de Bunte

Autobedrijf Van de Bunte B.V. is sinds 1991 de Nissan dealer voor Nunspeet en omgeving! Naast de gemeente Nunspeet mogen zij ook Elburg, Oldebroek, Harderwijk en Zeewolde tot hun verzorgingsgebied rekenen.

In 2007 hebben zij een unieke stap gemaakt door naast het Nissan dealerschap het Profile Tyrecenter concept toe te voegen aan het bedrijf. Hierdoor combineren zij perfect de kennis en expertise van het dealerbedrijf met de scherpe prijzen van de bandenspecialist.

In de showroom is volop gelegenheid om de nieuwste modellen te bezichtigen maar ook kunt u bij Van de Bunte terecht voor een mooie occasion.

Wilt u alle voordelen van een lease auto maar dan privé? Dan kunt u via Van de Bunte gebruik maken van de Nissan Private Lease.

Autobedrijf Van de Bunte staat niet stil en het bedrijf blijft zich continu ontwikkelen. Zo wordt de capaciteit van de werkplaats vergroot en wordt er een bandenhotel van maar liefst 3 verdiepingen ingericht waar in totaal meer dan 1600 banden kunnen worden opgeslagen! Kortom Autobedrijf Van de Bunte is klaar voor de toekomst.

Bunte (2)

Laatste nieuws