Nieuws

Sponsor uitgelicht: Aqua & Beweging Centrum ABC

Aqua & Beweging Centrum ABC. Al weer 23 jaar geleden richtte Niek Aink, samen met zijn ouders, Aqua & Beweging Centrum ABC op. ‘Wat wij allemaal doen? In feite helpen wij mensen, zowel jong als oud’. Aan het woord is Niek Aink, eigenaar van ‘ABC’.

Aink ABC groter

Kinderen vanaf drie maanden kunnen er al terecht voor ouder-kind zwemmen. Kinderen vanaf 4 jaar geeft ABC zwemles voor het behalen van het A, B en C zwemdiploma. Fitness, sport en ontspanning is er voor de leeftijdscategorie vanaf ongeveer 12 jaar tot 85 jaar.

‘Wij helpen mensen naar een gezondere leefstijl en ABC biedt daarvoor perfecte faciliteiten. Wat de doelstelling ook is, ABC is voor jong en de oud de beste plek.

Vanwege de achtergrond van Niek, hij volgde de CALO, de academie voor lichamelijke opvoeding, werd de relatie tussen sport en zwemonderwijs gelegd. Een familiebedrijf is en blijft het. Vader Jan doet nog steeds administratieve taken, naast het geven van zwemles en ouder-kind zwemmen is echtgenote Iris ook regelmatig te zien achter de receptie. Zoon Kjell, student Sport, Gezondheid en Management heeft zijn diploma’s voor fitness instructeur ook al binnen en is dus ook al regelmatig te zien in het bedrijf. Dochter Nine heeft onlangs haar beautysalon binnen het ABC gebouw geopend en volgt een opleiding voor zwemonderwijzeres. ‘In totaal zijn er 12 fijne medewerkers betrokken’, aldus Niek.

ABC heeft als enige centrum een zwembad in haar fitnessomgeving. Kinderen krijgen er méér aandacht omdat er in kleine groepen wordt gewerkt.

Die begeleiding is één van de sterkste punten van team van Aink. ABC kiest voor kwaliteit en resultaat. Zo werken ze met de revolutionaire eGym circle voor méér resultaat in minder tijd. Wil je afvallen dat is daar een prachtig voedingsplan met weer intensieve begeleiding. Ook kun je meedoen met een buiten bootcamp les waarvoor er binnenkort een groot functioneel trainingsrack zal komen. ‘Wij organiseren regelmatig iets extra’s voor de leden in de vorm van bijvoorbeeld een fietstocht, wandeltocht, verloting, feestavond, goede doelen evenement.’ ABC beschikt over een perfecte klimaat beheersing, zeer veel ruimte en top apparatuur, kent zeer ruime openingstijden, maakt gebruik van virtuele lessen en heeft ook voordelige duo en familie abonnementen.

De familie Aink is al jaren betrokken bij de Elburger Sport Club. Zo is vader Jan ooit nog leider van het 1e elftal geweest. De volledige selectie van het 1e en 2e elftal mag gratis bij ABC trainen!

Niek benadrukt het belang van fitness voor actieve voetballers, vooral die van boven de 35 jaar. Het versterkt niet alleen je lichaam maar heeft ook een preventieve werking op het voorkomen van eenzijdige blessures.

Tot slot nodigt Niek Aink ESC leden en ESC leden en haar familie en vrienden uit om eens bij ABC te kijken en om met een gratis proefweek kennis te maken. En besluit je te gaan trainen bij ABC? Op vertoon van de clubcard betalen ESC leden géén inschrijfgeld.

 

Aqua & Beweging Centrum ABC
Havenkade 5a
8081 GP Elburg
Tel. 0525 – 680102

www.abc-fitness.nl

 

 

 

Laatste nieuws