Nieuws

Trainer PEC Zwolle op bezoek bij Elburger Sport Club

Als blijk van waardering voor hun sponsoring heeft de commerciële commissie op 10 november a.s. een sportcafé georganiseerd voor alle sponsoren en leden van de businessclub. Het sportcafé wordt begeleid door presentator Eddy van der Ley samen met de trainer van PEC Zwolle Ron Jans.

image001

Het programma ziet er grofweg als volgt uit:

 – +/- 20.00 uur start sportcafé (inloop vanaf 19.30 uur)

– 1e helft: ongeveer een uurtje van anekdotes/ interview

– pauze van een goed kwartier waarin consumpties kunnen worden genuttigd

– 2e helft: +/- 21.15 uur interview en interactie met de bezoekers (vragenronde)

– als afsluiter wordt er een voetbalquiz gespeeld, gevolgd door prognoses.

Het sportcafé zal rond 22.15 uur eindigen, zodat er voor iedereen nog voldoende tijd is voor een nababbel met elkaar en Ron.

Van elk elftal binnen de vereniging is ook de trainer uitgenodigd om het sportcafé bij te wonen. Misschien dat er nog wat extra kennis kan worden opgedaan waar de elftallen hun voordeel mee kunnen doen. Wij zullen een impressie geven op de website van deze sponsoravond.

De sponsoren, businessclubleden en trainers hebben inmiddels een persoonlijke uitnodiging gekregen om het sportcafé bij te wonen en dienen zich aan te melden via het email-adres dat in de uitnodiging is genoemd.

Laatste nieuws