Nieuws

Herhaling reanimatie bij ESC

Een tiental leden van de Elburger Sport Club heeft maandagavond met succes de herhalingscursus voor het gebruik van het AED apparaat gevolgd, gegeven door Frank de Pooter van ACM Opleidingen. Dit hulpmiddel bij reanimeren is al enige tijd aanwezig in het clubhuis, voor de bediening is altijd het volgen van een cursus nodig.

image-2015-10-28 De leden van de voetbalclub hebben geoefend met het apparaat. Omdat ‘gewoon’ reanimeren ook noodzakelijk is, werden die handelingen tijdens de bijeenkomst eveneens in de praktijk gebracht. Na afloop beoordeelde een ieder het als een leerzame avond. Natuurlijk werd daarbij de wens uitgesproken dat het geleerde niet in de praktijk hoeft te worden toegepast.

De deelnemers waren: Vader en zoon Roessler, Anja de Poter, Gerrit Visscher, Rico Rianto, Wlliam Hofman, Aart Veldhuizen, Anneke Keijzer, Lynn Ponstein, Kees Bruijnes.

Laatste nieuws