Nieuws

Do-It the Signmakers sponsor Elburger Sport Club

Laurens van ’t Oever mocht namens de Elburger sportclub ‘Do-it instore en outdoor media’ verwelkomen als sponsor van de Elburger Sportclub. Ellly Plugers en haar team kent u eigenlijk al lang. Misschien zonder dat u het weet, ziet u het werk ‘Do-it ‘ overal.

IMG_1870

Zij wapperen aan de pui van een winkel waar u veel komt, hangen in de hoogte van uw favoriete tuincentrum, komen u tegemoet op de vrachtwagen die u passeert, of vertellen u welke artikelen in de supermarkt deze week in de aanbieding zijn. U kunt de producten van ‘Do-it’ niet missen.

Do-It is een ambitieus bedrijf met een passie voor reclame- en imagobedrukking. Een spandoek met uw bedrijfslogo op de pui van uw bedrijf? Een mooie grote vlag met uw logo, een scala aan plafondhangers met uw reclame? Eigenlijk is er vrijwel niets wat wij niet voor u doen kunnen. Het is voor ‘Do-it’ een sport om uw hoogwaardige kwaliteitsspullen te leveren. Zij hecht veel waarde aan eerlijkheid en zullen u dus te allen tijde op een kundige manier adviseren.

Do-It heeft een bijzonder groot pakket aan producten. Op de website kunt u alles lezen over de belangrijkste producten die zij kunnen leveren. Staat het product waarnaar u op zoek bent er echter niet tussen? Schroom vooral niet om contact met Do-it the Signmakers op te nemen.

Do-It the Signmakers

Stoomstraat 1 Kampen

Tel. 0525- 680676

www.doit.nl

IMG_1875

 

Laatste nieuws