Nieuws

Kringloopwinkel Elburg nieuwe sponsor Elburger Sportclub

Laurens van ’t Oever van de Elburger Sportclub mocht onlangs de heren Witter en Zwart namens Kringloopwinkel Elburg verwelkomen in de Businessclub op het Burgemeester Bode Sportpark. De aanleiding was plezierig, de heren kwamen een handtekening zetten onder de overeenkomst die Kringloopwinkel Elburg sponsor van een reclamebord maakt.

ESC-2015.10.17-Contract-01

De geschiedenis van de Kringloopwinkel voert terug tot 1993, toen werd gestart in een klein winkeltje in het centrum van Elburg. Al snel groeide de winkel uit haar jasje en verhuisde naar de Havenkade. Het huidige onderkomen van Kringloopwinkel Elburg vindt u aan de Industriestraat. Een mooie grote winkel waar veel te zien en te koop is.

De winkel drijft volledig op een kleine 100 vrijwilligers.

De opbrengst is bestemd voor de Hervormde Kerk in Elburg maar ook andere goede doelen worden voor de Kringloopwinkel gesteund. Ook de verzorgingshuizen in de gemeente Elburg ontvangen regelmatig een gift.

Momenteel is in de Kringloopwinkel een leuke Kerstmarkt ingericht met volop Kerstspullen in veel variaties. Haast is geboden want weg = weg.

De vrijwilligers van de Kringloopwinkel staan voor u klaar op woensdag en vrijdag van 10.00 – 17.00 uur en op zaterdag zijn de deuren geopend van 10.00 – 16.30 uur.

Kringloopwinkel Elburg

Industriestraat 13-15
8081 HH Elburg
Tel. 0525-690510
www.kringloopelburg.nl

ESC-2015.10.17-Contract-02 ESC-2015.10.17-Contract-03

 

Laatste nieuws