Nieuws

Wedstrijdverslag ESC E6 – Hierden E5, zaterdag 31-10-2015

Na een klinkende overwinning in Wezep en een zaterdag vrij konden de jongens van E6 de wei weer in om tegen Hierden E5 te voetballen. Hierden was een directe concurrent op de ranglijst (stonden 1 plaatsje onder ESC E6) dus er moest wel gewonnen worden. In de eerste helft kwam ESC op voorsprong door twee doelpunten van Darko. Kassa !!! In de tweede helft scoorde Mees (vanaf nu Koeman) vanuit een vrije trap de bal snoeihard in de kruising. Waarna Abdel nog even de overwinning zeker stelde en de vierde goal scoorde. Bij ESC stond Vincent op goal en heeft een wereldpartij gekeept. Met geweldige reddingen zorgde hij ervoor dat Hierden niet terug kon komen in de wedstrijd. Maar na de 4-0 voorsprong gunde hij Hierden toch nog een doelpunt. Sportief Vincent! Maar ook de andere jongens van het team hebben hard gewerkt en goed gevoetbald. Klasse jongens. Ook al moeten sommige ploegen nog inhaalwedstrijden spelen staat ESC voorlopig op een mooie 3e plaats op de ranglijst.

Laatste nieuws