Nieuws

RABOBANK Techniekschool Elburger SC officieel van start

Maandagavond j.l. vond op de velden en in de kantine van het Burgemeester Bode Sportpark de officiële start plaats van de RABOBANK Techniekschool van Elburger Sportclub.

image-2015-11-03 (1)

RABOBANK Noord Veluwe, al verbonden als sub-sponsor bij de plaatselijke voetbaltrots, tekende in bijzijn van enkele leden van de sponsor-commissie en twee regio-vertegenwoordigers van de bank, de heer Bert van Dijk en mevr. Titiana Docter een drie-jarig sponsorcontract met een éénmalige donatie van € 2000,-.

De bank richt zich met name op maatschappelijke, culturele en sportieve projecten, waar de voetbalsport, als grootste sportorganisatie in ons land, in deze regio een belangrijke plaats inneemt. De RABOBANK Techniekschool bij Elburger Sportclub is in eerste instantie bedoeld voor spelers in de leeftijdsgroep van 5 tot 10 jaar (E en F-pupillen).

Gerrit Zoet, verbonden als technische coördinator trainers en opleidingen bij de club, lichtte in een korte power-point presentatie toe hoe belangrijk het is dat de technische vaardigheden al op jonge leeftijd worden bijgebracht en op latere leeftijd vruchten gaat afwerpen. Hierbij gaat het er om dat alle spelers van F6 tot E-1 allemaal gelijke kansen krijgen om door middel van de Techniekschool een beter niveau te bereiken. Ook zouden in de toekomst de D-pupillen en de C-junioren en hogere junioren-elftallen en zelfs senioren hiervan gebruik kunnen maken. Voorlopig zullen alleen de jongste pupillen-teams iedere maandagavond aan de hand van gestructureerd onderricht door eigen jeugd-trainers deze specifieke trainingen ontvangen.

image-2015-11-03 (2) image-2015-11-03

Laatste nieuws