Nieuws

4-Skills open training

Banner 4-Skills

Op maandagavond 16 november houdt 4-Skills Soccer Academy een open training bij Elburger SC. Dit is toegankelijke voor alle jeugdige voetballiefhebbers uit de regio. 

LET OP:
De F & E-jeugd van Elburger SC hoeft zich niet aan te melden. Voor hun is er automatisch rekening mee gehouden dat zij aanwezig zijn bij onze open training. Deze training vervangt hun normale trainingsschema van die maandagavond. 

Naast de F & E-jeugd van Elburger SC nodigen wij graag iedere voetballiefhebber in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar uit om op maandag 16 november kennis te komen maken met onze trainers en trainingsprogramma. Onze GRATIS training start om 18.15u en zal rond 19.45u afgerond worden. Direct na de training zullen de mooiste beelden in de kantine te bewonderen zijn en stellen wij ons graag verder aan u voor.

Voor meer informatie bekijk onze website; www.4-skills.nl

Direct inschrijven? Dat kan via onderstaande link:
http://www.4-skills.nl/4-skills-open-dagen/

Laatste nieuws