Nieuws

Nieuwe tenues voor ESC D1

De spelers van D1 hebben dit seizoen van sponsor Brightcontact uit Utrecht nieuwe voetbaltenues en een trainingspak gekregen. Van garage De Peperbus uit Zwolle kregen ze een mooie voetbalrugtas. De begeleiding werd voorzien van nieuwe jassen.foto trainingspakken 1 (800x533)

Wim van der Hulst is mede-eigenaar van Brightcontact .
Het bedrijf biedt managementadviezen, innovatieve en technologische oplossingen aan om het klantcontact bij diverse grote bedrijven zoals de NUON en de Belastingdienst te verbeteren.

Wim geeft aan dat hij een fanatiek supporter is van zijn beide zonen Tygo (F1) en Luca (D1) die allebei bij ESC voetballen. Wim wil met deze sponsoring zijn waardering uitspreken voor de mensen die het altijd weer mogelijk maken dat de kinderen lekker kunnen voetballen.

Voetbalrugtassponsor is Garage De Peperbus uit Zwolle. De Peperbus is eigendom van Riza Sahan, vader van Efe en Emre, die allebei in de D1 voetballen. Riza heeft Turks bloed in de aderen maar is geboren en getogen in Elburg. Op voetbalgebied heeft Riza het gebracht tot een bikkelharde verdediger in de C3. Daarna had hij meer oog voor het vrouwelijk schoon, vertelt hij lachend. Riza is bijna bij alle trainingen en wedstrijden van zijn zonen aanwezig ondanks zijn drukke werkzaamheden. Hij geniet van het spel van de voetballers van D1 en door het sponseren van de voetbalrugtassen wil hij ze graag een plezier doen.

Als dank, kregen Wim en Riza, namens D1, van hun zonen Luca, Efe en Emre een bos bloemen overhandigd.sponsor foto Wim en Riza (800x533)

foto tenue (533x800)

Laatste nieuws