Nieuws

KERST-KLAVERJASSEN ´BLAUW-WIT´

Op dinsdagavond 22 dec. a.s. organiseert de supportersver. `Blauw-Wit` het jaarlijkse traditionele Kerstklaverjastoernooi in de kantine van de v.v. Elburger Sportclub op het Burgemeester Bode Sportpark te Elburg. Evenals voorgaande jaren kan iedereen, ook dames zijn natuurlijk van harte welkom, deelnemen aan dit toernooi, waarbij gezelligheid voorop staat. Er zal worden gespeeld volgens het Amsterdamse systeem en elke ronde wordt er opnieuw geloot.De prijzen zijn afgestemd op de komende feestdagen, waarbij gemiddeld één prijs per tafel beschikbaar wordt gesteld. Ook zal de verloting niet ontbreken en is er voor iedereen na afloop een aardige attentie.

De inleg bedraagt 5,-. Euro p.p. De aanvang is om 19.30 uur en vanaf 19.00 uur kan men zich laten inschrijven.

Laatste nieuws