Nieuws

Pupil van de week ESC – Zwart Wit

Zaterdag 5 december hebben wij niet 1 pupil van de week maar twee broers die gezamenlijk pupil van de week zijn. Het zijn namelijk de broers Stein en Jelte Veenstra. Stein is 8 jaar en voetbalt in de F1 en staat daar in de spits. Jelte is 10 jaar en voetbalt in de E2 en is daar achterhoede speler. Beide broers voetballen al ruim een jaar voor ESC. Ook qua voorkeur voetbalclubs zijn de broers verschillend. Stein is fan van Feyenoord in Nederland en in Buitenland van Real Madrid, terwijl Jelte de voorkeur voor Ajax en Bayern München heeft. De favoriete speler van Jelte is Kevin Struik en die van Stein is Bjorn van de Wetering. Naast voetballen spelen de beide broers graag een potje tennis of zitten ze achter de spelcomputer voor een potje FIFA. Beide jongens hopen later profvoetballer te worden of als dat niet lukt de nieuwe Roger Federer worden. Jelte en Stein hebben geen voorkeur voor een uitslag, zolang de blauw-witten deze middag maar winnen.

Laatste nieuws