Nieuws

VAN ZON arbeidsbemiddeling uw partner in tijden van groei!

van zon

VAN ZON hecht veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Niet alleen voor hun personeel, maar ook voor de administratieve afhandeling en financiën. Dit wordt onderstreept in diverse kwaliteitscertificaten die tijdig worden bijgehouden en vernieuwd.

VAN ZON is uw partner voor werving en selectie, detachering en invullen van (tijdelijke) vacatures. Zij staan voor professionaliteit, kwaliteit, flexibiliteit met persoonlijke aandacht.

Een organisatie die wil inspelen op de ontwikkelingen in de markt, kent veel soorten werkrelaties, van vaste medewerkers tot tijdelijke krachten, freelancers en zzp-ers. Hoe uw medewerkers ook voor u werken, VAN ZON arbeidsbemiddeling heeft een uitgebreid pakket diensten, waarbij u de risico’s van personeel niet meer heeft.

Nieuwsgierig geworden? Ontdek de toegevoegde waarde van VAN ZON Arbeidsbemiddeling en neem contant op via 0525-621414 of info@vanzon-arbeidsbemiddeling.nl of kom langs aan de Robbertsmatenstraat 17 in Elburg.

Laatste nieuws