Nieuws

Trainers ESC 1 en 2 verlengen contract

Hoofdtrainer Remon van Schoonhoven heeft zijn contract bij ESC verlengd met één seizoen.  Remon is bezig aan zijn eerste seizoen bij de Elburger SC, dit naar volle tevredenheid van alle direct betrokkenen. Ook Remon zelf blijft graag werkzaam in Elburg: ‘ESC heeft een fantastische accommodatie en ondanks de wisselende resultaten zie ik nog voldoende mogelijkheden in deze groep’. Ook Gerard van Schoonhoven (ESC 2) heeft zijn contract met één seizoen verlengd. Het bestuur is dan ook zéér verheugt met de continuering van beide contracten. ‘Zowel Remon als Gerard zijn echte clubmensen die verder kijken dan alleen hun eigen elftal, hun visie op voetbal spreekt de club aan en misschien wel het belangrijkst, de spelers zijn zeer content met deze trainers’, aldus bestuursleden Santema en Kroeze.

Laatste nieuws