Koop loten voor het 75-jarig Jubileumverloting Koop een lot

Nieuws

ALCOHOCONVENANT ONDERTEKEND

Op donderdag 14 januari jl. heeft burgemeester Frans de Lange een alcoholconvenant ondertekend met de alle voorzitters van sportaccommodaties in de gemeente Elburg. Het belangrijkste doel van dit convenant is dat men in de sportkantines aan jongeren onder de 18 jaar geen alcohol schenkt. Ook Elburger SC heeft dit convenant ondertekend en het overhandigde bordje zal binnenkort een zichtbaar plekje op ons sportpark krijgen.

NIX18+Regel

Het naleven van dit convenant is niet alleen de verantwoordelijkheid van het bestuur en kantinemedewerkers. We zullen dit met elkaar als vereniging moeten doen. Daarom roepen we ook ouders, trainers en begeleiders op om erop toe te zien dat aan minderjarigen geen alcohol wordt verstrekt.

Hoewel de gemeente Elburg er zeker niet op uit is verenigingen op kosten te jagen (de boete bij overtreding bedraagt €1300,= !!!) willen ze wel zeer serieus toezicht houden op de naleving ervan. Laten we daarom met z’n allen ervoor zorgen dat de regels worden nageleefd en ook hierin laten zien dat we een sportieve club willen zijn.

20160114_192440

Laatste nieuws