Nieuws

Rabobank Techniektraining Elburger SC

RB_logo_cmykHet eerste deel van dit seizoen hebben we voor de winterstop afgerond. De tijd is voorbij gevlogen, waarbij er veel gedaan en geleerd werd bij alle verschillende teams.

Ook bij de E- en de F-pupillen van de Elburger SC is enorm veel werk verzet. Alle trainers zijn met goede moed en enthousiasme begonnen met de trainingen en verschillende wedstrijden. Maar de maandagavond is wel heel speciaal, want dan is de Rabobank Techniektraining voor deze leeftijdsgroepen.

Dit betekent dat alle 108 betrokken spelertjes dezelfde training voor krijgen geschoteld. Alleen bij de F-pupillen hebben we ook nog de Rabobank Techniekschool Masterclass opgericht. Dit is speciaal voor de spelers/speelsters die wel wat extra uitdaging kunnen gebruiken. Juist omdat wij iedereen de juiste aandacht willen en kunnen geven, dankzij deze Rabobank Techniektraining, hebben we gekozen voor de gepaste aanpak. Iedereen leert hier te dribbelen, drijven, kappen, draaien, passen, schieten, acties te maken, etc, etc.

Vanaf Maandag 15-02-2016 zullen we weer starten met het tweede gedeelte van deze Rabobank Techniektraining.
Mochten er ouders/verzorgers zijn die belangstelling om deze aanpak te komen bekijken, zijn uiteraard van harte welkom. Hopelijk kunnen we iedere jeugdspeler binnen de Elburger SC het plezier en aandacht geven die ze verdienen.

Laatste nieuws