Koop loten voor het 75-jarig Jubileumverloting Koop een lot

Nieuws

Mooi begin van 2016 maar…

Het nieuwe jaar is drie weken oud en we kunnen als vereniging op een sprankelend begin terug kijken. Na een gezellige nieuwjaarsborrel, volgde een zeer geslaagd Snerttoernooi. Daarna een internationaal jeugdtoernooi dat klonk als een klok en een warme uitwisseling met onze partnergemeente Haselünne.En dan afgelopen zaterdag, onder prachtige weersomstandigheden een succesvol damestoernooi met enthousiaste buurtverenigingen. De manier waarop ons 1e elftal daarna de buren uit Oosterwolde van het veld speelde smaakte als slagroom met kers op een heerlijke taart. De entourage rondom het veld was geweldig en kantine en businessclub waren afgeladen vol met veel mensen die een zeer genoeglijke middag beleefden.

Groot compliment aan alle mensen die mee hebben geholpen dit alles mogelijk te maken. Alle betrokken vrijwilligers heel erg bedankt: jullie hebben je opnieuw geweldige ambassadeurs voor onze vereniging getoond. Om trots op te zijn!

Maar er is jammer genoeg ook een andere kant. Achter de schermen binnen onze vereniging kraakt het in een aantal geledingen. Een aantal vrijwilligers dreigt overbelast te raken en dat is iets wat we ten koste van alles willen voorkomen. Daarom een oproep aan allen die de vereniging een warm hart toedragen: kom ons helpen met jouw kennis en talent. Al is het maar een kleine bijdrage, het is zeer welkom. Neemt contact op met één van de bestuursleden en kijk wat we voor elkaar kunnen betekenen. Er zijn altijd mogelijkheden. Met zo’n sprankelend begin van 2016 wil jij natuurlijk niet aan de kant blijven staan.

Laatste nieuws