Nieuws

Opnieuw derby voor Elburger SC; nu tegen DSV ´61 !

Na de succesvolle wedstrijd tegen VSCO ´61 wacht Elburger Sportclub a.s. zaterdag opnieuw een onvervalste derby. De blauw-witten gaan op bezoek bij koploper en gemeentegenoot DSV ´61 te Doornspijk.
Al vanaf dag één bekleedt de formatie van de aan de eind van het seizoen vertrekkende oefenmeesteer Jan de Ruiter de eerste plaats en met een voorsprong van maar liefst negen punten op nummer twee, maken de oranjehemden een grote kans op de zo fel begeerde titel. De Doornspijkers klopten al vaker op de poorten van de 2e klasse, maar nu zou een lang gekoesterde wens wel eens in vervulling kunnen gaan.
Afgelopen zaterdag werd de competitiewedstrijd tegen BAS afgelast en oefende men verdienstelijk (0-0) tegen 1e klasser WHC.

Elburger Sportclub maakte in de eerste wedstrijd na de winterstop toch wel enige indruk en de fraaie 3-0 zege zou wel eens een voorbode kunnen zijn voor een goede tweede seizoenshelft.
De wedstrijd in Elburg (19-9-2015) leverde met dezelfde cijfers een duidelijke overwinning op voor DSV.
De dag dat de nog steeds ongeslagen lijstaanvoerder tegen de eerste nederlaag aanloopt komt echter steeds dichterbij. Of dat a.s. zaterdag al het geval zal zijn is nog zeer de vraag.
De mannen van trainer Remon van Schoonhoven zullen hun huid, hoe dan ook, zo duur mogelijk proberen te verkopen.
Het duel op sportpark “De Haere” aan de Haerderweg begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter de heer G.W. Jansen uit Apeldoorn.

Laatste nieuws