Nieuws

FriX CrossFysiotherapie nieuwe sponsor bij ESC

Deze week is FriX CrossFysiotherapie sponsor geworden bij ESC. Op de praktijk werd het contract getekend door Mathijs Frik en Laurens Bank als eigenaren van de praktijk en door Ton Gerritsen als vertegenwoordiger van de club.

IMG_1465

Mathijs is natuurlijk al geruime tijd een bekende binnen de club. Hij heeft vanaf de jeugd bij ESC gespeeld en is nu speler in het eerste eftal.

Bij FriX CrossFysiotherapie wordt er naar een optimaal herstel van uw klachten gestreefd. Het doel van de behandeling is de balans tussen belasting en belastbaarheid te herstellen. Middels een combinatie van deep tissue massage en mobiliserende technieken, gevolgd door specifieke (herstel)training in de training loods wordt de belastbaarheid verhoogd. Hierdoor wordt het functioneren van gewrichten en spieren hersteld na opgelopen blessures.

Nieuwsgierig geworden? Ontdek de toegevoegde waarde van de behandeling door Frix Cross Fysiotherapie en neem contant op via 06-135 11 950 voor het maken van een afspraak. De praktijk is gevestigd aan de Industrieweg 18a in Elburg.

Laatste nieuws