Nieuws

Vrijwilligers gezocht

vrijwilligers_gezochtAls bestuur zijn we erg blij met Ruud Lamberink als de nieuwe vrijwilligerscoördinator. Naast alle functies die door vrijwilligers binnen onze club worden vervuld, blijven er taken over die we toch met z’n allen kunnen invullen.
Ruud gaat dit nu opnieuw oppakken. Binnenkort zullen jullie, via de mail, gevraagd worden een vernieuwd document in te vullen via Google Forms waarna alles digitaal verwerkt gaat worden en bijgewerkt. We vragen hiervoor jullie medewerking zodat Ruud hiermee aan de slag kan en ervoor kan zorgen dat de taken binnen de club eerlijk worden verdeeld. Via hem word je in de toekomst dan ook benaderd om je steentje bij te dragen.

We willen een club zijn die respect, sportiviteit en plezier hoog in het vaandel heeft staan. Dat moeten we met z’n allen doen en kan pas echt slagen als we allemaal onze verantwoordelijkheid nemen.

vele_handen_maken_licht_werk

Elburger Sport Club kan haar doelstellingen (“prestaties en gezelligheid”) niet bereiken zonder de actieve
betrokkenheid van leden én ouders. Het draaien van een vereniging is alleen mogelijk dankzij de inzet
van zeer veel vrijwilligers. Bereidheid tot vrijwilligersinzet is daarom een noodzakelijke voorwaarde voor
lidmaatschap. Wij willen u vragen uit de genoemde clubactiviteiten minimaal twee
keuzes te maken per gezin. Opgave is niet vrijblijvend voor leden. Tijdens uw lidmaatschap zal er een beroep op u worden gedaan. Ook grootouders en/of andere betrokkenen zijn zeer welkom.

Via deze link gaat u naar het formulier:  Keuzeformulier vrijwilligerstaken

 

Laatste nieuws