Nieuws

GS*Meppel BV Sponsor van ESCB1 voor 3 seizoenen

De Nederlandse specialist in het produceren van Aanhangwagens & Opleggers, GS*Meppel BV, verzorgd voor het jeugdelftal B1 van ESC het kledingmateriaal voor een drietal seizoenen.

“Als producent van een technisch product, weten wij als GS*Meppel hoe belangrijk de jeugd voor ons bestaansrecht is” aldus Elburger Anton Meurs, mede-eigenaar van dit sterk groeiende bedrijf in Meppel.

GS van Werven

De werkdruk vanuit diverse schoolopleidingen moet worden aangevuld met ontspanning. Wat is er nu mooier dan sport en spel.

“Met deze sponsoring willen wij de jeugd stimuleren om vanuit een sportieve inzet te ontspannen en strategisch sterker te worden door spel” aldus Anton.

GS*Meppel BV is een innovatieve onderneming die technische uitdagingen niet uit de weg gaat. Als Aanhangwagen- en Opleggerfabriek hebben ze te maken met strenge veiligheidsvoorschriften en produceren daarom op een hoog kwaliteitsniveau. Dit is een van de redenen dat hun personeel zich intern specialiseren en er continu behoefte is aan nieuw talent.

In de afgelopen jaren is GS*Meppel uitgegroeid als specialist in de productie van containeraanhangwagens, laagbouwaanhangwagens, diepladers en kipper-opleggers. Tevens is de productgroep van truck-transporters sterk groeiende, maar blijft maatwerk de kracht van GS*Meppel.

GS 8

GS 4

Laatste nieuws