Nieuws

Voetbalschool E.S.C/ Louwen/Muilwijk

Vanaf zaterdagmorgen 5 maart 2016 t/m 14 mei 2016 start de voetbalschool E.S.C/ Louwen/Muilwijk weer actief met de jeugd van 4 tot en met 7 jaar om hen de beginselen van het voetballen te leren. Op één van deze zaterdagen zal een profvoetbalster worden uitgenodigd om “speciaal voor de meisjes” te laten zien wat er bereikt kan worden in het voetbal d.m.v. voldoende passie en trainingen.

Vanaf ’s morgens 10.00 uur, krijgt men een uur lang spelenderwijs voetballes van ervaren trainer(s) en voetballers. De Elburger voetbalschool heeft in de loop der jaren leuke trainingsattributen aangeschaft zoals een gatengoal en 2 soccer waves om de trainingen nog meer te variëren. Spelers van de selectie van de Elburger sportclub zijn erbij aanwezig, die helpen met het geven van trainingen.

De Elburger voetbalschool is tevens landelijk erkend als stage leerbedrijf door Calibris/ ODVB.

Als er nog jongens of meisjes zijn, die het leuk vinden om een keertje mee te doen, of zich op willen geven, zijn zij van harte welkom. Bij het aanmelden krijgt men gratis een voetbaltenue in bruikleen. Men moet minstens 4 jaar en 9 maanden oud zijn om je aan te kunnen melden.

Voor bijzonderheden, zie de site: www.elburgersc.nl/jeugd/voetbalschool.

Laatste nieuws