Nieuws

Pinkstermarkt 16 mei

FB_IMG_1456583072707

Op maandag 16 mei 2016 vindt de jaarlijkse pinkstermarkt voor de zevende keer plaats in het centrum van Elburg, welke wordt georganiseerd door de marktcommissie in samenwerking met supportersvereniging Blauw-Wit. Hiermee wordt jaarlijks een flink bedrag opgehaald ten behoeve van de vereniging.
Dit jaar willen wij zelf een kraam gaan inzetten, waarmee tweedehandsspullen kunnen worden verkocht welke door leden van de Elburger S.C. worden aangeboden. Het doel is om zo veel mogelijk geschikte goederen te verzamelen, welke op de dag van de pinkstermarkt kunnen worden verkocht ten behoeve van de vereniging.

Wij zijn daarom op zoek naar een enthousiaste groep vrijwilligers, die de volledige organisatie op zich willen nemen. Aangezien dit een volledig nieuw idee is, bieden wij jou/jullie de kans om er een eigen invulling aan te geven. Mocht je deze taak op je willen nemen of graag willen helpen bij het inzamelen en/of verkopen, laat dit dan weten aan Mark J. of Harmjan Hulst.

Laatste nieuws