Nieuws

Elburger Sportclub verliest oefenduel tegen Oene: 3-1

Elburger Sportclub heeft de vriendschappelijke wedstrijd in en tegen Oene, dat uitkomt in de 4e klasse en momenteel de trotse lijstaanvoerder is, met 3-1 verloren.Nadat de thuisclub na ongeveer een kwartier spelen aan de leiding was gekomen, scoorden de blauw-witten nog wel de gelijkmaker. De Elburgers, die in de eerste helft een zwakke indruk maakten, konden niet voorkomen dat de rood-witten uitliepen naar een 3-1 voorsprong.

Na de hervatting bracht Remon van Schoonhoven een wat sterker team op de been met een aantal vaste basis-spelers. Er was nu duidelijk meer evenwicht in de strijd en beide ploegen kregen een aantal uitstekende mogelijkheden. Gescoord werd er echter niet meer, waardoor de ruststand tevens de eindstand werd.

Bij de blauw-witten was het gemis van Wim de Vries duidelijk waarneembaar. De topscorer, met 14 treffers, die tijdens een ski vakantie ernstig geblesseerd raakte, is voor langere tijd uitgeschakeld. De in Epe woonachtige Elburger oefenmeester, die toch al niet dik in de aanvallers zit, zal in de komende belangrijke competitiewedstrijden, zeker in de voorste linie, naar een oplossing moeten zoeken om goed voor de dag te komen.
Zo wacht a.s. zaterdag BAS uit Biddinghuizen, dat de laatste weken uitstekend presteert en j.l. zaterdag (mede)koploper DSV ’61 op de derde achtereenvolgende nederlaag (3-1) trakteerde.

Laatste nieuws