Nieuws

Sponsor uitgelicht: Companjen Constructies BV

P1030543 - Bloemswaard HillegomDeze keer willen wij in “Sponsor uitgelicht” Companjen Constructies uit Wezep in de spotlight zetten.
Dit familiebedrijf heeft zijn bestaansrecht al vanaf 1780 bewezen. De aard van de werkzaamheden zijn in de loop van het bestaansrecht uiteraard wel gewijzigd. Van smederij, waar de paarden nog werden beslagen, naar verkoop en onderhoud van landbouwvoertuigen en melkinstallaties, naar de bouw van veeschuren naar uiteindelijk sinds eind jaren 70 de focus op de staalbranche.
Onder leiding van de huidige eigenaar Gerwin Companjen is het bedrijf uitgegroeid tot een staalbedrijf met een zeer uitgebreid en modern machinepark voor de levering van de meest ingewikkelde staalconstructies zowel nationaal als internationaal. Een mooi voorbeeld is de dakconstructie voor een school op Curaçao waar maar liefst zeventig ton staal in is verwerkt. Flexibiliteit, een no-nonsens mentaliteit en ervaring maken het onderscheid ten opzichte van de concurrent. Het team bestaat uit 20 medewerkers en ook de vader van Gerwin, Gerrit Companjen, werk nog steeds binnen het bedrijf.
20140611_154656De productiehal in Wezep heeft een oppervlakte van 2.500 m2, waar er een productiecapaciteit is om circa 1.100 ton te kunnen realiseren.
Er wordt geleverd aan de industrie, machinebouw en utiliteits- en woningbouw en soms ook nog een kleinschalige specifieke opdracht voor de particuliere markt.
Companjen Constructies is nauw betrokken bij de Elburger Sport Club. Ze zijn lid van de Businessclub en daarnaast bordsponsor.
Naast Companjen Constructies is Gerwin ook nog mede-eigenaar van EcoTec Gevelliften BV.

Companjen Constructies BV
Rondweg 17
8091 XA Wezep
038 – 375 80 21     info@companjenconstructies.nl
038 – 375 83 62    
www.companjenconstructies.nl en www.ecotecbv.nl

20140604_080551

Laatste nieuws