Koop loten voor het 75-jarig Jubileumverloting Koop een lot

Nieuws

Elburger SC VR 1 winnen met dubbele cijfers van Vevo VR 1

De afgelopen weken hebben we na de wedstrijd tegen SV Zwolle VR1 geen goede resultaten behaald. Ondanks een hele goede wedstrijd tegen Epe, werd deze wedstrijd toch met 4-1 verloren. Vervolgens moesten we tegen Be Quick VR 3, maar hier werd er geklaagd over zware benen, lichte blessures, etc. Deze wedstrijd werd met 4-0 verloren, maar vooral omdat we tegen onszelf liepen te voetballen. Afgelopen week werd er relaxt getraind, zodat de spieren ook weer wat konden herstellen. En gisteren stond dan de wedstrijd tegen VEVO VR 1. Helaas had VEVO ook veel personele problemen, waardoor ze uiteindelijk maar met 10 speelsters konden aantreden. Ons team werd gevormd door: Anne Bollee, Marinca Esselink, Diana Vos, Kristel ten Have, Christel Knul, Janneke Bonthuis, Noraly Kragt, Lisanne Huisman, Myrna Hofman, Julia Hofman en Melissa Nap, res: Marloes ten Have, Daniek Luhrmann en Deli v/d Graaf.
We begonnen voortvarend en gingen zeer scherp op de bal. Vevo werd finaal overrompeld en had echt totaal niets in te brengen vandaag. Dit was natuurlijk met name zo, doordat ze maar met 10 speelsters in het veld stonden. Maar ook in het profvoetbal zie je dikwijls, dat men het moeilijker vind om tegen 10, dan tegen 11 man te spelen. Dit was bij ons totaal niet het geval, want het was Melissa Nap die de 1-0 al binnen 3 minuten tegen de touwen aan schoot. En de beer was los, want een paar minuten later was het Julia Hofman die eindelijk weer het net eens wist te vinden op aangeven van Noraly en de stand was al 2-0. Om een lang verhaal kort te maken, was de ruststand al bepaald op 15-0 door doelpunten van: 6x Noraly Kragt, 3x Julia Hofman, 2x Lisanne Huisman, 3x Melissa Nap en het mooiste doelpunt kwam van de voet van Christel Knul die de bal vanaf ongeveer 25 meter ineens over de doelvrouw van Vevo schoot. In de rust werd er gewaarschuwd om vooral de bal lekker rond te laten gaan en elkaar de bal te blijven gunnen. In de rust kwamen: Melissa Nap, Lisanne Huisman en Marinca Esselink van het veld en kwamen Daniek Luhrmann, Marloes ten Have en Deli v/d Graaf binnen de lijnen. En de 2de helft gingen we door met waar we gebleven waren, namelijk doelpunten maken. De 2de helft waren de doelpunten van: 2x Lisanne Huisman, 2x Kristel ten Have, Marinca Esselink, Julia hofman en Deli v/d Graaf. Ook in de 2de helft was er een schitterend afstand-schot die tegen de touwen vloog. Deze kwam van de voet van Kristel ten Have. Maar belangrijkste was, dat men de bal aan elkaar gunde en iedereen elkaar feliciteerde met een doelpunt. De lach was er weer en men weet het net weer te vinden. Aanstaande woensdagavond moeten we naar ZVV Apeldoorn VR 1, de huidige koploper van de competitie.

Laatste nieuws