Trekkinguitslag 75-jarig jubileumverloting bekend Sluiten x Bekijk uitslag

Nieuws

Profvoetbalster Kirsten Bakker komt zaterdagmorgen 16-04-2016 bij de VBS ESC Louwen Muilwijk.

Kristen_Bakker_PECZwolleOp uitnodiging van de voetbalschool ESC Louwen/Muilwijk komt Kirsten Bakker a.s. zaterdagmorgen de voetbalschool assisteren.

Aangezien er veel meisjes aan de voetbalschool deelnemen, is het voor hen harstikke leuk om eens kennis te maken met een profvoetbalster.

Bakker begon haar voetbalcarrière bij SV ‘t Harde. In 2007 ging ze daarnaast ook bij FC Twente in de jeugd voetballen. Doordeweeks trainde ze bij FC Twente en SV ‘t Harde. In het weekend speelde ze met ‘t Harde dan een wedstrijd in competitieverband en met FC Twente speelde ze af en toe een oefenwedstrijd.In de zomer van 2008 verliet ze ‘t Harde om met de B3 van FC Twente in competitieverband te gaan spelen.

Op 28 maart 2009 maakte Bakker haar debuut voor FC Twente. In seizoen 2009/10 verovert Bakker een basisplaats in het elftal. Samen met Maud Roetgering vormde ze gedurende het seizoen het centrum van de verdediging. Op 12 mei 2011 veroverde ze de landstitel met de club. In 2015 nam ze afscheid van FC Twente.

Omdat ze haar studie vanaf 2015 vervolgt in Zwolle, heeft ze voor het nieuwe seizoen gekozen om verder te gaan bij PEC Zwolle.

Laatste nieuws