Koop loten voor het 75-jarig Jubileumverloting Koop een lot

Nieuws

Rabo Clubkas Actie

20160420_183147-1Maandag 18 april was de feestelijke afsluiting van de Rabo Clubkas Actie. In de Veluvine in Nunspeet waren vertegenwoordigers van tientallen verenigingen uit de gemeenten Nunspeet en Elburg om te horen hoeveel geld deze actie voor hen had opgebracht. Liefst 121 verenigingen hadden in deze gemeenten meegedaan aan deze actie. Rabobank-leden mochten twee stemmen uitbrengen op hun favoriete verenigingen. Elke stem vertegenwoordigt een bedrag. Hoe meer stemmen hoe hoger het bedrag voor de vereniging.

De vertegenwoordigers van de verenigingen mochten aan het eind van de avond een cheque met het geldbedrag in ontvangst nemen. Voor onze club was dat € 404,20. Een prachtig bedrag. Alle mensen die op onze club hebben gestemd willen we hiervoor hartelijk bedanken. De actie wordt ook volgend jaar weer gehouden en we zullen U daar bijtijds weer over informeren.

Voorwaarden om te kunnen stemmen op verenigingen
U moet lid zijn van Rabobank Noord Veluwe.
Let op! Bent u klant van Rabobank Noord Veluwe, dan bent u niet automatisch lid. Dit moet u zelf kosteloos hebben aangevraagd.

Meer informatie over het lidmaatschap?
Klik hier voor meer informatie over het gratis lidmaatschap van uw Rabobank

Laatste nieuws