Koop loten voor het 75-jarig Jubileumverloting Koop een lot

Nieuws

Samenwerkingsovereenkomst FAME Voetbalacademie en ESC

FB_IMG_1461322057517FAME Voetbalacademie en de Elburger Sport Club zijn een hechte samenwerking overeengekomen. Vanaf aankomend seizoen zal de voetbalacademie op vrijdagavonden, naast de trainingen op locatie te Wezep (inmiddels 83 deelnemers), ook op het Burgemeester Bodesportpark te bewonderen zijn. Spelers/speelsters uit de regio noordwest Veluwe zullen specifieke loop- en techniektraining worden bijgebracht.
Vanuit de visie van FAME staat het opleiden van het individu centraal. Middels de extra trainingen bij FAME, naast de reguliere training bij de eigen vereniging, krijgen de spelers/speelsters zowel, extra technische-, motorische coördinatie vaardigheden en specifieke mentale aspecten aangereikt van ervaren trainers. Het niveau van de speler of speelster is daarbij niet belangrijk.
In het kader van talentherkenning en talentontwikkeling bestaat de mogelijkheid dat er spelers/speelsters kunnen worden doorgeschoven naar een hogere leeftijdscategorie en/of dat spelers in een vroeg stadium worden uitgenodigd voor stages bij regionale jeugdopleidingen (BVO’s).
Daarnaast worden F-, E, D- en C-spelers gedurende het seizoen uitgenodigd om wedstrijden te spelen tegen aansprekende tegenstanders in de regio. Het aanbieden van trainingen in Wezep en in Elburg biedt volop voordelen. Ouders kunnen vanaf aankomend seizoen ervoor kiezen om in Wezep of in Elburg te trainen. Op deze locaties zal om de week worden getraind, bij afwezigheid van een speler/speelster op de ene datum, wordt dan de mogelijkheid geboden om op de andere locatie de training in te halen.
De trainingen staan onder leiding van de ervaren loop- en techniektrainer Erik Nieuwenhuis. De trainersstaf bestaat verder uit Sander van Looyen (PEC Zwolle), Mitchel Dijkhof, Patrick Fijn (beiden WHC), Jurian van den Brink (SDC Putten) en Aljosha Brelindenauholzken (keeperstrainer).
De bedoeling is dat het samenwerkingsverband een langjarig karakter krijgt. Beiden zien in dat voor een duurzame ontwikkeling een partnerschap noodzakelijk is.
Voor aanvullende informatie verwijzen we u graag naar: www.famevoetbalacademie.nl

Bestuur FAME | Bestuur Elburger SC

Laatste nieuws