Koop loten voor het 75-jarig Jubileumverloting Koop een lot

Nieuws

Elburger Sportclub op bezoek bij Sportclub Teuge

Kan Elburger Sportclub nog een rol van betekenis spelen in de strijd een (vervangende) periode-titel? Na de zure nederlaag tegen Stroe zijn de kansen hierop wel gereduceerd maar met nog drie wedstrijden voor de boeg is het te hopen dat de mannen van trainer Remon van Schoonhoven zullen proberen te voorkomen dat het seizoen als een nachtkaars uit zal gaan. A.s. zaterdag binden de blauw-witten, in de voorlaatste uitwedstrijd, de strijd aan tegen Sportclub Teuge in de gelijknamige plaats onder de rook van Apeldoorn. De laatste keer dat de twee opponenten tegen elkaar in het strtijdperk traden was in het seizoen 2009-’10; Elburger Sportclub won toen beide keren (0-1 en 4-2). Met 32 punten staat Teuge momenteel op de achtste plaats en heeft slechts drie punten voorsprong op Zwart Wit ’63, dat met 29 punten één van de twee p/d plaatsen inneemt. Het sein voor de ploeg van Marcel Vink staat dus nog steeds niet op veilig. Afgelopen zaterdag eindigde de uitwedstrijd tegen EFC ’58 in een 1-1 gelijkspel, maar met dat ene puntje schoot men niet echt veel op.
De Elburgers kunnen zich op sportpark De Dulmer aan De Zanden gaan opmaken voor een pittig duel dat om 15.00 uur begint en onder leiding staat van Zander Pouls uit Dedemsvaart.

Laatste nieuws