Nieuws

Sfeervol afscheid van een 3-tal dames bij de Elburger SC VR 1

DSC_0763Vandaag stond de laatste thuiswedstrijd gepland tegen IJVV VR1. Maar ook tijdens deze wedstrijd wilden we alvast afscheid nemen van Marloes ten Have, Susan ten Have en Diana Vos i.v.m. studie en verhuizing.DSC_0781

Voor de wedstrijd was er een oproep gedaan naar alle meisjes die bij de F- en de E-pupillen spelen. Vanuit deze teams hebben 14 meisjes zich aangemeld en waren ook aanwezig. Diana Vos is tevens ook trainster bij ESC MC1, waarna er ook een oproep is gedaan bij de speelsters van dit team om aanwezig te zijn bij deze wedstrijd.

De volgende dames mochten het vandaag gaan doen: Susan ten Have, Marloes ten Have, Diana Vos, Kristel ten Have, Marinca Esselink, Janneke Bonthuis, Noraly Kragt, Lisanne Huisman, Myrna Hofman, Julia Hofman en Melissa Nap, res: Lycke Moorman, Christel Knul en Deli v/d Graaf.

We begonnen goed en kregen meteen een paar mogelijkheden, maar de kansen werden helaas niet benut. Het spel was redelijk tot goed te noemen, maar er met name enorm veel inzet. Helaas wist IJVV via een snelle counter de 0-1 te scoren. Dit was even een domper, maar de dames rechten de rug en gingen weer vol in de aanval. Maar de kansen waren helaas niet aan ons besteed vandaag. En wederom wist IJVV via een counter te scoren en leek het erop dat de koppies bij de dames van ESC naar beneden zouden gaan. Maar dit was absoluut niet het geval, want ze bleven alles proberen om toch tot scoren te komen. Het was uiteindelijk Noraly Kragt die de bal aan Myrna Hofman gaf en zij speelde de bal laag richting de 1ste paal. Lisanne Huisman kwam inlopen en schoof de bal zeer beheerd langs de keeper in de korte hoek in het doel. Met de stand van 1-2 gingen we de rust in. Myrna Hofman en Kristel ten Have kwamen van het veld en de in de 1ste helft geblesseerde Marinca en Janneke kwamen hier weer voor binnen de lijnen. De stemming was ondanks de achterstand positief en we zouden proberen om de gelijkmaker te scoren. We begonnen wederom goed en kregen echt een aantal flinke kansen, maar helaas stond het vizier van Deli, Julia, Lisanne, Noraly niet op scherp, hierdoor kon IJVV helaas wederom een doelpunt maken. Hierdoor kwam de stand op 1-3 te staan. Het was Susan ten Have die ons een aantal keren met een goede redding op de been hield. En dan kwam het moment om de 3 dames die gaan stoppen hun momentje te geven. Diana Vos kwam van het veld en een erehaag van meisjes vanuit de pupillen en de MC 1 werd gevormd met vlaggen van ESC. Onder een groot applaus kwam zij van het veld, vervolgens waren Marloes ten Have en Susan ten Have ook aan de beurt om dit te ondergaan. Lycke Moorman nam de plaats onder de lat in en wist ook nog een paar keer zeer sterk in te grijpen. Helaas werd deze wedstrijd dus met 1-3 verloren, maar we hebben ondanks dat toch een goede wedstrijd gespeeld. Volgende week staat echt de allerlaatste competitiewedstrijd op het programma in Oldebroek tegen Owios VR 1. Graag tot dan.

 

Laatste nieuws