Nieuws

Spannend slot competitie ESC A1

Als je begin maart naar de stand kijkt dan lijkt SEH A1 gemakkelijk af te stevenen op het kampioenschap en is ESC A1 met nog wat ploegen aan het strijden voor plek 2. Na 12 wedstrijden staat de ploeg uit Heerde met 33 punten aan kop en de Elburgers staan op dat moment 8 punten achter, wel met een wedstrijd minder. Hoe anders is de stand 8 weken later, het kan snel gaan in de voetballerij wordt er wel eens gezegd en dat klopt. SEH scoorde uit de laatste 6 potjes ‘slechts’ 7 punten en ESC A1 zette daar 19 punten uit 8 wedstrijden tegenover.

Met nog 1 wedstrijd te gaan voor ESC A1 is dit de stand in de competitie:

ESC A1 19-44   

SEH A1 18-40

Volgende week 7 mei staat de kraker SEH A1-ESC A1 op het programma, aftrap 12.15 uur. Komt allen naar Heerde, ESC A1 kan de steun goed gebruiken in de strijd om het kampioenschap.

Laatste nieuws