Nieuws

Elburger Sportclub op weg naar periode-titel ?

De voorlaatste competitiewedstrijd ZwartWit ’63 – Elburger Sportclub, die a.s. zaterdag in Harderwijk op het programma staat, heeft wel een bijzondere lading waarbij de belangen van Zwart Wit totaal tegen elkaar indruisen.
De thuisclub kan zich bij volle winst als één van de belangrijkste kandidaten opwerpen voor de 3e periode-titel, terwijl bij verlies daarentegen de vervelende 11e (p/d) plaats in beeld komt. Elburger Sportclub, dat na de zwaar bevochten overwinning tegen Sportclub Teuge koploper is in de 3e periode, zou bij een zege een grote stap kunnen zetten in de richting van de na-competitie en het karwei volgende week, in de laatste (thuis)wedstrijd tegen Rood-Wit ’58, af kunnen maken; een nederlaag in Harderwijk betekent wellicht einde seizoen.
Voor Zwart Wit, dat met 3-1 van Vierhouten ’82 wist te winnen, zal in eerste instantie handhaving uiteraard de grootste prioriteit hebben, maar aan de andere kant lonkt natuurlijk kant ook het toetje van de na-competitie.
De ontmoeting in Elburg destijds (5-12-2015) eindigde in een 1-1 puntendeling, was Wim de Vries, die al een tijdje uit de roulatie is, verantwoordelijk voor de blauw-witte treffer.
Het belooft een bijzonder spannend duel te worden op het sportpark Parkweg. De aftrap is om 14.30 uur en scheidsrechter is de heer M. Schumacher.

Laatste nieuws