Nieuws

Geslaagd Pinksterweekend bij ESC!

Afgelopen zaterdag was er na de wedstrijd van het eerste elftal een zeer geslaagd feest in onze kantine. De kantine op het Burgemeester Bode Sportpark was stampvol en zanger Dennis Wiltink en DJ Miguel zorgden voor gezellige muzikale meezingers en deuntjes. Ondertussen verwenden meesterkoks Jimmy Roessler en Gerard van Schoonhoven de inwendige mens. Het feit dat aan het einde van de avond alle hamburgers en saté uitverkocht waren zegt meer dan genoeg. Als bestuur willen we de eerste en tweede selectie, Jimmy, Gerard en last but zeker not least al onze geweldige kantinemedewerkers hartelijk danken voor dit super gezellige feest!

Na al het feestgedruis op de zaterdag was het voor veel vrijwilligers alweer vroeg dag op Pinkstermaandag. Op deze maandag stond de inmiddels in de wijde omgeving bekende Pinkstermarkt op het programma. Ook dit jaar wisten weer vele duizenden bezoekers de weg naar Elburg te vinden. Het was mooi om te zien dat zoveel vrijwilligers in de weer waren om alles in goede banen te leiden. Het bestuur wil ook alle vrijwilligers die deze dag geholpen hebben hartelijk danken. Zonder alle andere vrijwilligers tekort te doen moeten hierbij toch wel de leden van de Pinkstermarktcommissie genoemd worden. Dat zijn Laurens van het Oever, Mark J, Henk Hulst, Johan Willemsen, Harmjan Hulst, Frans van Schie, Kees Bruynes en marktmeester Lammert Sneller. Deze mannen zijn de afgelopen weken bijzonder druk geweest met alle voorbereidingen en mede door hen is deze Pinkstermarkt wederom zeer succesvol geweest.

Bestuur Elburger SC,
Harrald Kroeze

 

Laatste nieuws