Nieuws

Familiedag ESC 2016

De competitie zit er op en de meeste toernooien zijn gespeeld. Het was wederom een mooi voetbalseizoen, die we graag samen willen afsluiten tijdens de familiedag van ESC.

Familiedag 2016

Zaterdag 11 juni wordt er een gezellige familiedag georganiseerd waarbij alles in het teken staat van voetbal. Naast de gezelligheid zal er ook tegen elkaar gestreden worden in toernooivorm. Dit jaar is er een verdeling gemaakt waarbij er rekening gehouden wordt met leeftijd en lengte. Opgeven kan op de dag zelf. Hieronder vind je een schema met de tijdstippen waarop je je kunt aanmelden.

Voor alle deelnemers is er patat en een ijsje aan het einde van hun toernooi. Ook is er voor de allerkleinste voetballertjes onder ons genoeg te doen. Voor de kantine is een speelplein met o.a. een groot springkussen, een slakkenracebaan en er kan natuurlijk een balletje getrapt worden. Het speelplein is toegankelijk voor kinderen tot en met 5 jaar. De familiedag wordt traditioneel afgesloten met een heerlijke barbecue. We hopen dat jullie erbij zijn op zaterdag 11 juni!

Aanmelden familiedag zaterdag 11 juni:

10.00uur-11.30uur: Voetbalschool, F-pupillen en E-pupillen
Geef je op tussen 9.30uur-9.45uur
Opgeven in de kantine

11.45uur-13.15uur: D-pupillen, C-junioren en B-junioren
Geef je op tussen 11.15uur-11.30uur
Opgeven in de kantine

14:00uur-17:00uur: Mixtoernooi: B, A en senioren
Geef je op tussen 13.30uur-13.45uur
Opgeven in de bestuurskamer

Geef je op tijdens de tijden die ervoor staan! Zo hebben wij de tijd om een toernooi in elkaar te draaien!

Laatste nieuws