Nieuws

In memoriam: Ike Lollinga

Hedenochtend bereikte ons het droevige bericht dat op 92-jarige leeftijd Ike Lollinga is overleden. Bij de ouderen van onze club vooral bekend als scheidsrechter; zowel voor de KNVB maar ook voor de club heeft hij vele wedstrijden gefloten. Na zijn actieve periode is hij nog diverse jaren gastheer geweest voor scheidsrechters die bij onze club hun wedstrijden kwamen fluiten.

Daarnaast was Ike jarenlang als supporter aanwezig bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal en via familiare banden verbonden met de club. De afgelopen periode kwam hij door zijn ziekte wat minder op het sportpark maar via de radio volgde hij nauwgezet de verrichtingen van zijn club. Toch was hij op 23 april jl nog aanwezig bij de thuiswedstrijd tegen Stroe alwaar hij in de businessclub een groot gedeelte van de wedstrijd heeft kunnen aanschouwen.

Ike was een aimabel mens: bescheiden, correct en vriendelijk. Een graag geziene man op ons sportpark, die tot op hoge leeftijd nooit te beroerd was om zijn handen uit de mouwen te steken. Dit tot groot voorbeeld voor anderen. Wij zullen zijn betrokkenheid en bevlogenheid missen. Wij wensen zijn naaste familie veel sterkte toe om dit verlies te verwerken.

Laatste nieuws