Nieuws

FAME kennismakingsavond vrijdag 17 juni

FB_IMG_1461322057517Op vrijdagavond, 17 juni, wordt door FAME Voetbalacademie een kennismakingsavond voor ouders en spelers georganiseerd in de kantine van ESC. Voor deze avond zijn zowel bestaande als nieuwe leden van harte welkom! Of je nu lid bent van ESC, WHC, VSCO, ‘t Harde, OWIOS, Go Ahead Kampen, DOS Kampen, Hattem, Hatto Heim, SV Epe, Berkum, Hierden, Nunspeet, DSV’61, KHC, UVS of andere club, iedereen is welkom.

Tijdens deze kennismakingsavond worden (nieuwe) leden bijgepraat door de trainersstaf en wordt informatie gedeeld over de trainingsdoelstelling, de oefenstof en de trainingsdata voor 2016-2017. Verder wordt uitleg gegeven over de mogelijkheden om in Wezep (Glen Mills) of in Elburg (ESC) of op beide locaties te trainen en wordt de rol van de interne FAME-scouting voor het nader in kaart brengen van talenten (F-, E-, D-pupillen en C-junioren) voor BVO’s toegelicht.

De avond wordt geleid door de loop-en techniektrainer Erik Nieuwenhuis. De kennismaking start om 19.30 uur in de kantine van ESC en eindigt rond 20.30 uur.

Geïnteresseerd om volgend seizoen op vrijdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur in Elburg of in Wezep te trainen?

Schrijf je dan snel in voor deze kennismakingsavond viawww.famevoetbalacademie.nl

Laatste nieuws