Nieuws

Feyenoord winnaar, FAME knap 4e op beachsoccer toernooi

FB_IMG_1466426007516

Zaterdag 18 juni werd op het mooie strand van Bad Hoophuizen in Hulshorst door voetballers (O12) van de jeugdopleidingen van Feyenoord, PSV, Vitesse, PEC Zwolle, Excelsior, Nunspeet en FAME gestreden om de titel. In twee poules werd fel gestreden in wedstrijden van 15 minuten. De voetballers van FAME wisten zich heel verdienstelijk bij de laatste vier te plaatsen, achter PSV, Feyenoord en Excelsior. Een top resultaat!

Via een lange strafschoppenserie werd Feyenoord uiteindelijk gekroond tot winnaar van het toernooi, PSV werd tweede. FAME, verliezend halve finalist van Feyenoord, werd vierde door een sterker Excelsior. Een heel mooi resultaat voor een even zo mooi seizoen.

Dinand Burgmeier (FAME) werd gekozen als beste speler van het toernooi – Gefeliciteerd Dinand!

Via www.famevoetbalacademie.nl/nieuws/ zijn de prachtige foto’s van Esmeralda vd Bosch, van Essie fotografie, terug te vinden.

FB_IMG_1466425998336

Laatste nieuws