Nieuws

Sopdag Elburgersportclub zaterdag 13 augustus

FB_IMG_1467482846050Het voetbal mag dan nog stil liggen maar ESC is ook nu al weer bezig met het opstarten van het nieuwe voetbalseizoen.

Zo zal net als voorgaande jaren weer alles schoongemaakt worden, en willen graag leden en supporters uitnodigen om hier aan mee te werken.
De tribune, reclameborden alles buiten om het gebouw, keuken, kantine alles moet schoon om ons complex een goede uitstraling te geven voor het nieuwe seizoen. Kom dus allemaal op zaterdag 13 augustus om 08.30 uur in de kantine, ook de eerste en tweede selectie wordt net zoals voorgaande jaren verwacht om hier aan mee te werken.
Benodigde materialen: emmer, spons of borstel en een paar huishoudtrapjes. Wij hebben uw hulp echt nodig om dit tot een succes te maken! Wil je meehelpen, bel met Laurens van ’t Oever 06-51919171 of Kees Bruijnes 06-19324181, k.bruynes@planet.nl , je kunt natuurlijk ook gewoon zaterdag 13 augustus naar de ESC kantine komen.

De sopcommissie.

Laatste nieuws