Nieuws

In memoriam: Gerrit Nagelhout.

Vandaag bereikte ons het trieste bericht van het overlijden van ons oud-lid Gerrit Nagelhout. Gerrit was vanaf zijn prilste jeugd betrokken bij onze club. In zijn jeugdjaren als spelend lid doorliep hij de diverse jeugdelftallen maar al vroeg kreeg hij problemen met zijn knieën. Verder spelen ging niet meer en daarom verlegde hij zijn activiteiten binnen de club. Samen met Gerrit ten Have vormde hij het illustere duo Gerrit&Gerrit. Onderhoud en verzorging van de velden en de schoonmaak van de kleedruimtes hebben zij jarenlang onder hun hoede genomen.

Gerrit Nagelhout

Als een echte vrijwilliger, met zorg en toewijding en nooit zichzelf op de voorgrond plaatsend, heeft Gerrit deze taken vervuld. Midden jaren negentig kwam er een einde aan zijn rol binnen de club. Jammer dat dit niet op een goede manier is gebeurd en dat heeft hem pijn gedaan. Dat is te betreuren en had niet mogen gebeuren.

Gelukkig is Gerrit door zijn zoon en kleinzoon de laatste jaren toch weer als toeschouwer betrokken geweest bij de club. Hartstochtelijk leefde hij mee met de verrichtingen van het elftal waarvan zijn zoon leider en kleizoon speler was. Helaas is daar door ziekte, en nu dus zijn overlijden, een einde aangekomen.

Wat blijft is onze herinnering aan Gerrit. Zijn enorme betekenis voor onze club  en zijn karakter als mens: vriendelijke, bescheiden en plichtsgetrouw.

Laatste nieuws