Nieuws

ESC 1 begint zaterdag 6 augustus aan het nieuwe seizoen

Nadat afgelopen zaterdag een groot gedeelte van de eerste selectie weer is begonnen met trainen, staat aankomende zaterdag de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma. Op deze dag begint de inmiddels traditionele Veluwecup. Voor de Elburgers staan een aantal interessante krachtmetingen te wachten. Op zaterdag 6 augustus speelt ESC om 16.30 uur tegen DSV’61. Opdinsdag 9 augustus speelt ESC om 19.30 uur tegen OWIOS en tenslotte spelen de Elburgers op zaterdag 13 augustus om 14.30 uur tegen sv ’t Harde. De wedstrijden worden gespeeld op Sportpark Schenk in ’t Harde. Het volledige programma van de Veluwecup is te vinden op www.veluwecup.nl 


Daarnaast staan ook een aantal bekerwedstrijden gepland. Vanwege een traningskamp in Maastricht is één van de geplande wedstrijden verplaatst. Het bekerprogramma is alsvolgt: Donderdag 18 augustus Swift’64 – ESC, aanvang19.30 uur, dinsdag 23 augustus GroenWit’62 – ESC, aanvang18.45 uur en zaterdag 27 augustus ESC – Batavia’90, aanvang 14.30 uur. Met alle bovengenoemde wedstrijden is het programma van de voorbereiding compleet. Op zaterdag 3 september is de openingsouverture van de competitie. Dan staat gelijk al één van de vele ‘krakers’ van het seizoen op het programma nl.  DSV’61 – ESC, aanvang 14.30 uur

 

Laatste nieuws