Nieuws

Kijk live naar de wedstrijden om de Veluwecup

Zaterdag 6 augustus gaat alweer voor de 7e keer de Rabobank Veluwecup van start. Een prachtig toernooi in de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen met DSV ’61, vv OWIOS, vv Oene, Elburger Sportclub, vv Elspeet en gastvereniging sv ‘t Harde.

Als u in de gelegenheid bent, dan is een bezoek aan Sportpark Schenk een absolute aanrader. Niet alleen ziet u prachtige voetbalwedstrijden, maar met uw komst steunt u ook de Veluwse Wensambulance; het geweldige goede doel waar de organisatie dit jaar voor gekozen heeft.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn, dan is er geen man overboord. LOE-TV zendt namelijk maar liefst vier wedstrijden rechtstreeks uit. Op zaterdag 6 augustus vanaf 16.10 uur Elburger Sportclub tegen DSV ’61. Dinsdag 9 augustus vanaf 19.10 uur vv OWIOS tegen Elburger Sportclub.

Op de finale zaterdag, 13 augustus, de apotheose met een marathonuitzending vanaf 14.10 uur met achtereenvolgens de wedstrijden sv ’t Harde tegen Elburger Sportclub en DSV ’61 tegen vv OWIOS.

Kunt u LOE-TV niet op uw televisie ontvangen? Geen probleem! Alle wedstrijden zijn via internet en wereldwijd op www.loe-elburg.nl rechtstreeks te volgen.

Laatste nieuws