Nieuws

Oudste clublid overleden

Afgelopen woensdag is, na een korte periode van ziekte, ons oudste clublid Henk Doornwaard (81) overleden. Wij zijn geschokt door het snelle en onverwachte overlijden. Als fanatieke supporter van ons 1e elftal maar ook jaren actief als onderdeel van De Gouden Handjes, was dhr. Doornwaard een trouwe kracht binnen de vereniging. Door kinderen en kleinkinderen ook als vader en grootvader verbonden met onze club. Gepassioneerd en betrokken leefde hij met het wel en wee binnen de club mee. Stellig in zijn opvattingen en kordaat in zijn spreken ging hij met velen van ons dikwijls het gesprek aan. Vaste bezoeker ook van de ledenvergadering om mee te praten over de toekomst van de club. Wij zullen hem als  kleurrijk persoon gaan missen!

Wij wensen de familie, vrienden en kennissen sterkte met dit verlies.

Laatste nieuws