Nieuws

ESC O19-1 wint van Hatto Heim O19-1: 1-2

Vandaag stond alweer de laatste wedstrijd in de poule-fase op het programma. De Elburgers wisten al te winnen van vv Activia en Vios Vaassen en hadden vandaag aan een gelijk spel genoeg om door te gaan in de beker. Dat het vandaag lastiger zou worden dan de voorgaande wedstrijden was duidelijk. Hatto Heim had namelijk ook 6 punten, maar hun doelsaldo was minder.

We startte de wedstrijd goed en al snel kwamen we op een 0-1 voorsprong via een mooie goal van Stef. Al snel volgden wat meer kansen maar die werden niet benut. Hatto Heim kwam iets meer in de wedstrijd, kreeg èèn grote kans, maar werd gelukkig van de doellijn gegleden door Max. Daarna pakte we het gelukkig goed op en waren wij weer de bovenliggende partij.

De 2e helft kwamen Iki(onze redder in nood) en Aron in het veld voor Stef en Willem. Doelstelling was snel de 0-2 te maken en uit de problemen te blijven. Echter was het Hatto Heim die beter uit de kleedkamer kwam en wisten wij ons eigen spel niet meer te vinden. We kregen na ongeveer een kwartier dan ook een tegengoal om de oren. Het werd weer een wedstrijd maar gevaarlijk werd het niet voor ons doel. In de slot minuten wist Thom de 1-2 te maken en was de wedstrijd beslist.

ESC O19-1 bekert verder, met 9 punten uit 3, 23 doelpunten voor en 2 tegen.

Aanstaande zaterdag open wij de competitie thuis tegen vv Hulshorst O19-1. Aftrap 12:00

Laatste nieuws