Nieuws

Eerste FAME-training bij ESC druk bezocht

Eerste FAME training bij ESC

Nadat vorige week vrijdagavond de aftrap van het FAME seizoen in Wezep druk werd bezocht, was deze vrijdagavond de aftrap voor locatie-Elburg op het mooie sportpark van de Elburger Sportclub. Onder grote belangstelling werd de eerste loop- en techniektraining van een grote groep van 38 spelers aanschouwt.

De training werd onder leiding van Erik Nieuwenhuis, voormalig loop- en techniektrainer bij SC Heerenveen, gegeven samen met Sander van Looy (PEC Zwolle), Mitchel Dijkhof (WHC) en Bennie Kouwen (Olympia’28).  Het aantal trainers in Elburg zal naar alle waarschijnlijkheid snel verder groeien, dit omdat het aantal spelers op de eerste training overweldigend was.

Voor spelers die nog graag mee willen doen: dat kan nog steeds. Voor verdere informatie en inschrijving verwijzen we naar www.famevoetbalacademie.nl

Laatste nieuws