Nieuws

Inzamelactie voetbalkooi

Zoals jullie gemerkt hebben, is er op zaterdagmiddag weinig ruimte om lekker een balletje te trappen. Wij als vereniging willen daarom een voetbalkooi plaatsen tussen de huidige tribune en het jeugdhonk van Stichting Wiel ‘Escape’. Dit brengt uiteraard een flink kostenplaatje met zich mee, daarom organiseren wij in het seizoen 2016-2017 diverse acties waarmee wij geld willen inzamelen. Wij hopen de voetbalkooi op de Familiedag van 2017 te kunnen openen.Samenwerken

Zoals jullie begrijpen komt een voetbalkooi er niet vanzelf en daarom hebben wij jullie hulp nodig. Of misschien beter gezegd, jullie hebben jezelf nodig! We gaan verschillende acties organiseren. De acties gelden voornamelijk voor de F, E, D en C jeugd, omdat dit de leeftijd is wat speelt in een voetbalkooi. Natuurlijk is alle hulp welkom en mogen alle andere leden ook helpen met geld inzamelen.

De eerste actie die wij gaan organiseren is een statiegeldflessenactie. Bij deze willen wij jullie vragen om vanaf nu zo veel mogelijk statiegeldflessen en/of statiegeldbonnen in te zamelen bij familie, vrienden, buren, meesters & juffen, collega’s van je ouders, klasgenootjes en ga zo maar door! Hoe meer flessen jullie ophalen, hoe meer geld er wordt verzameld. Wanneer de actie is geweest zullen wij op de Elburger Sport Club een tussenstand aangeven van het ingezamelde geld. Na de flessenactie komen we met een nieuwe actie, deze actie wordt later bekend gemaakt.

De flessen of statiegeldbonnen kunnen op zaterdag 22 oktober tussen 08:00 uur en 12:00 uur worden ingeleverd op het Burgemeester Bode Sportpark. Let op, alleen plastic statiegeldflessen. Heel veel succes en we zien jullie graag met heel veel flessen en bonnetjes op zaterdag 22 oktober!

Wij hopen op jullie steun, zodat we tijdens de familiedag van 2017 de voetbalkooi kunnen openen.

Laatste nieuws