Nieuws

Voorbereiding Grote Club Actie

20160924_104524Zaterdagmorgen heeft de vaste groep vrijwilligers de Grote Club Actie weer klaar gezet. 2800 loten zijn met een begeleidend briefje in enveloppen gedaan. Daarna voorzien van naam+adresstickers en geselecteerd op teamindeling. Tenslotte per team in een enveloppen klaargelegd in de bestuurskamer. Een flinke klus maar met vereende kracht geklaard. Via de leiders krijgen alle spelende leden de loten deze week en uiterlijk zaterdag uitgereikt. Vanaf 1 oktober mogen ze worden verkocht (absoluut niet eerder!). Niet-spelende leden krijgen de loten thuisbezorgd. De trekking van de verloting is op 8 december. Berg de loten dus goed op en noteer de datum vast in je agenda.
Op de foto zijn Danny, Boris, Djim, Laurens en Geert kees druk bezig met het klaar maken van de verloting. Jongens bedankt namens ons allemaal.

Laatste nieuws