Nieuws

Sponsoren en Businessclub ESC op bezoek bij Inclusief Groep

Op woensdagochtend 28 september om 07.00 uur was er een ontbijt geregeld bij de Inclusief Groep voor sponsoren en leden van de Businessclub van de Elburger Sportclub. Deze groep ondernemers streeft een aantal gezamenlijke doelen na; namelijk het promoten en ondersteunen van de Elburger Sportclub en het bevorderen van de zakelijke en sociale contacten tussen de leden onderling. Inclusief Groep is lid van deze Businessclub.

thumbnail_WP_20160928_08_28_23_Pro

De meeste ondernemers die aanwezig waren, hadden wel eens gehoord van de Inclusief Groep. Sommigen werken ook al samen met ons op het gebied van post, schoonmaak of schilderen. Ook waren er een aantal ondernemers aanwezig die via detachering een medewerker aan het werk hebben bij hun bedrijf.

Na een presentatie en een rondleiding door het bedrijf verzorgd door Gert-Jan Gerrits, directeur Inclusief Gresbo en Addie ten Have, jobcoach bij Intervens, was men verbaast over de vele producten en diensten die de Inclusief Groep levert. En de vele mogelijkheden die er zijn om samen te werken. Vanuit het bestuur van de Businessclub werd de Inclusief Groep bedankt voor de uitstekend verzorgde en interessante bijeenkomst.

“Het werd weer eens duidelijk hoe belangrijk het is dat jullie er zijn! Hopelijk leidt het bezoek ook tot nieuwe opdrachten”, aldus Jurrie Roossien van Lunenberg Advocaten en lid van het bestuur van de Businessclub.

En natuurlijk hopen wij dat ook!

thumbnail_1 thumbnail_11 thumbnail_bezoek post

Laatste nieuws