Nieuws

Hoofdsponsorgroep verlengt de contracten

Alweer voor de derde keer vond afgelopen zaterdag de ontmoeting plaats tussen de 1e selectie en de Hoofdsponsorgroep van Elburger SC. Voorafgaande aan de thuiswedstrijd tegen ’t Harde werd, op initiatief van de sponsorcommissie, een gezamenlijke lunch georganiseerd bij partycentrum De Haas.
Een goede gelegenheid om nader met elkaar kennis te maken en contacten te verstevigen. In een kort woordje benadrukte de voorzitter het belang hiervan. Ook werd door het hoofd technische zaken, Henk van den Hoorn, een korte uitleg gegeven over het nieuw uit te voeren technische beleid.
Na een overheerlijke lunch en een korte wedstrijd bespreking van de hoofdtrainer, Ramon van Schoonhoven, werden aansluitend de contracten met de hoofdsponsorgroep verlengd. Een moment waar we als vereniging heel blij mee zijn. Studio LUSIN verzorgde de bijgaande foto-impressie.

Foto-impressie hoofdsponsorgroep

sponsorcontract3

sponsorcontract1

sponsorcontract2

Laatste nieuws